خادمی زارع, حسن, فاطمی قمی, سیدمحمدتقی, کریمی, بهروز, جنابی, مسعود, راد, عباس. (1389). توسعه یک رویکرد حل بر مبنای آزادسازی لاگرانژ و الگوریتم ژنتیک برای مسئله تعیین اندازه انباشته چندمحصولی، چندمرحلهای و چندپریودی با در نظرگیری محدودیت منابع تولیدی. نشریه مهندسی صنایع, 44(1), -.
حسن خادمی زارع; سیدمحمدتقی فاطمی قمی; بهروز کریمی; مسعود جنابی; عباس راد. "توسعه یک رویکرد حل بر مبنای آزادسازی لاگرانژ و الگوریتم ژنتیک برای مسئله تعیین اندازه انباشته چندمحصولی، چندمرحلهای و چندپریودی با در نظرگیری محدودیت منابع تولیدی". نشریه مهندسی صنایع, 44, 1, 1389, -.
خادمی زارع, حسن, فاطمی قمی, سیدمحمدتقی, کریمی, بهروز, جنابی, مسعود, راد, عباس. (1389). 'توسعه یک رویکرد حل بر مبنای آزادسازی لاگرانژ و الگوریتم ژنتیک برای مسئله تعیین اندازه انباشته چندمحصولی، چندمرحلهای و چندپریودی با در نظرگیری محدودیت منابع تولیدی', نشریه مهندسی صنایع, 44(1), pp. -.
خادمی زارع, حسن, فاطمی قمی, سیدمحمدتقی, کریمی, بهروز, جنابی, مسعود, راد, عباس. توسعه یک رویکرد حل بر مبنای آزادسازی لاگرانژ و الگوریتم ژنتیک برای مسئله تعیین اندازه انباشته چندمحصولی، چندمرحلهای و چندپریودی با در نظرگیری محدودیت منابع تولیدی. نشریه مهندسی صنایع, 1389; 44(1): -.
توسعه یک رویکرد حل بر مبنای آزادسازی لاگرانژ و الگوریتم ژنتیک برای مسئله تعیین اندازه انباشته چندمحصولی، چندمرحلهای و چندپریودی با در نظرگیری محدودیت منابع تولیدی
در این مقاله یک روش ترکیبی برای تخصیص و تسطیح منابع محدود در مسائل پیچیده برنامهریزی تولید چندمرحلهای، چندمحصولی و چندپریودی با هدف تعیین اندازه انباشته و حداقل کردن کل هزینه ارائه شده است. با معلوم بودن ظرفیت تولید ماشینآلات و تقاضای مشتریان، یک برنامهریزی خطی عدد صحیح با هدف حداقل کردن مجموع هزینههای راهاندازی، نگهداری موجودی و تولید طراحی میشود. برای حل این مسئله یک روش سه مرحلهای توسعه داده شده است. ابتدا به کمک آزادسازی محدودیت منابع کمیاب، مسئله چندمحصولی به چند مسئله تکمحصولی تجزیه میشوند. سپس روش جدیدی به کمک ترکیب الگوریتم ژنتیک با یک روش جستجوی همسایگی برای حل مسائل کوچک ارائه میشود. در انتها، برای دستیابی به جواب بهتر به کمک یک الگوریتم ابتکاری عملیات تسطیح منابع در بین مسائل کوچک انجام میشود. عملکرد الگوریتم سهمرحلهای طراحی شده به وسیله تعداد قابل توجهی از آزمایشهای تجربی مورد بررسی و تأئید قرار گرفته است.